Yildirim Beyazit Kentsel Dönüsüm Il Gelisiyor

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; Kentsel Dönüsümde marka projelere imza attiklari çalismalara devam ettiklerini belirterek, Yildirim Beyazit Kentsel Dönüsüm alanindaki çalismalari inceledi.

Yildirim Beyazit Kentsel Dönüsüm Il Gelisiyor
Yildirim Beyazit 2. Etap için anlasmalarin tamamlandigini 66 hak sahibi ile anlasarak 19 evin de yikildigini hatirlatan Baskan Palancioglu; “Yildirim Beyazit’ta Sükran Caddesi’ndeyiz. Burada genis bir yolu açma çalismasi yapiyoruz. Bulundugumuz bu bölgede metruk yapilar ve gecekondular mevcuttu. Yapilan görüsmeler sonucunda anlasma saglandi ve burasi da kentsel dönüsüm çerçevesine dâhil edildi. Pazar yerinin önünden gelen yol Hulusi Akar’a kadar bitmis durumda. Altyapi çalismalari için özellikle Büyüksehir Belediyemize, alt yapi kurumlarina, tesekkür ediyorum. Ayni zamanda Yildirim Beyazit’ta gerçeklestirdigimiz kentsel dönüsüm projemizin 1. etabi bitti. Burada kaba insaatimizi tamamladik, en kisa zamanda ince insaati da tamamlayip vatandaslarimizi yeni evlerine tasiyacagiz. Allah huzur, saglik içerisinde oturmayi nasip etsin. Hayirli olsun. Insallah projemizin 2. etabi da yakin zamanda baslayacak. 27 Eylül’de kentsel dönüsüm projemizin 2. etabinin ihalesi olacak. Yapacagimiz ihale ile vatandaslarimiz 2 sene içerisinde yeni konutlarina kavusacak. Yine burada yaptigimiz iki okulumuz da hizmet vermeye basladi.

Dolasiyla Yildirim Beyazit her geçen gün daha da güzellesiyor. Kentsel dönüsüm ile gecekondulari yeniliyor, yollar açiyor ve alt yapi hizmetleri sunuyoruz. Sükran Caddesi otobüs güzergâhimizi da Hulusi Akar’a kadar büyük bir hat olarak tamamladik. Asfaltini da yaparak hizmete sunacagiz. Emegi geçen tüm mesai arkadaslarima çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA