TOGÜ Üniversite Hastanesi Tarafindan 'Ben Geldim' Uygulamasi Gelistirildi

TOGÜ üniversite hastanesi hastalarin kolayca randevu alabilmesi ve alinan randevularin poliklinik kaydina dönüstürülebilmesi için “Ben Geldim” adli randevu kayit uygulamasi gelistirildi.

TOGÜ Üniversite Hastanesi Tarafindan 'Ben Geldim' Uygulamasi Gelistirildi
Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yilmaz’in girisimleri ile Üniversite Hastanemizde hastalarin kolayca randevu alabilmesi ve alinan randevularin poliklinik kaydina dönüstürülebilmesi için “Ben Geldim” adli randevu kayit uygulamasi gelistirildi.Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yilmaz üniversite hastanesinin hem Tokat hem de bölgede hastalarin yogun talebi ile karsilastigini ifade ederek hasta memnuniyetini artirma yönünde adimlarin atildigini kaydetti.

“Ben Geldim” uygulamasi ile de hastalarin randevu almalarinin kolaylastirildigini belirten Rektör Yilmaz bu sayede uzun kuyruk olusumunun da engellendigini ifade etti.

Hasta bilgilerinin en üst düzeyde korundugu uygulamayi hastalar mobil cihazlarina indirebilecekler. Kolay tasarimi sayesinde randevularini kolayca kayda dönüstürebilecek olan hastalar sira beklemek zorunda kalmayacaklar.
Kaynak: İHA