SOCAR Türkiye Rafineri Ve Petrokimya Is Birimi Baskani Ve Petkim Genel Müdürü Görevine Yeni Atama

SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya Is Birimi Baskanligi ve Petkim Genel Müdürlügü görevine vekaleten SOCAR Türkiye Strateji Baskani Kanan Mirzayev atandi.

SOCAR Türkiye Rafineri Ve Petrokimya Is Birimi Baskani Ve Petkim Genel Müdürü Görevine Yeni Atama
SOCAR Türkiye’nin Rafineri ve Petrokimya Is Birimi Baskanligi ve Petkim Genel Müdürlügü görevini vekaleten SOCAR Türkiye Strateji Baskani Kanan Mirzayev üstlendi.

Rafineri ve Petrokimya Is Birimi Baskanligi ve Petkim Genel Müdürlügü’nü basariyla yürüten Anar Mammadov, Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev tarafindan 28 Temmuz tarihinde SOCAR Baskan Yardimciligi görevine atanmisti.

SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya Is Birimi Baskanligi ve Petkim Genel Müdürü görevine 13 Eylül tarihi itibariyla vekaleten atanan Kanan Mirzayev, Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesi Finans egitimi aldiktan sonra Ingiltere’de Aston Üniversitesi Endüstriyel Isletmeler Yönetim bölümünde yüksek lisans yapti. Ayrica, Ingiltere’de egitimine devam ederek Chartered Management Institute (CMI) tarafindan verilen Üst Düzey Yönetici diplomasini aldi ve 2019-2020 yillarinda Harvard Business School’daki liderlik gelisimi programi mezuniyeti dahil olmak üzere, uluslararasi egitim ve deneyimleriyle kariyerine degerli katkilarda bulundu. Kariyerine 2004 yilinda SOCAR’in grup sirketlerinde ve çesitli uluslararasi projelerinde baslayan Mirzayev, isletme, is sagligi ve güvenligi, kalite, is mükemmelligi gibi farkli alanlarda çesitli roller üstlendi. Daha sonra sirasiyla, SOCAR Energy Yunanistan’da Kidemli Is Analisti ve CEO vekili, Petkim’de Strateji ve Is Gelistirme Genel Müdür Yardimcisi, Rafineri ve Petrokimya Is Birimi’nde Is Mükemmelligi Baskan Yardimcisi görevlerini yürüttü. Mirzayev, 2020 yili Ekim ayindan bu yana SOCAR Türkiye Strateji Baskani olarak görev aliyordu.
Kaynak: İHA