Istanbul'da 'Pes' Dedirten Uyusturucu Ticareti Kamerada Açiklamasi Kagida Sarip Uyusturucu Satti

Esenler’de bir sahis sokak ortasinda kagida sarip güpegündüz uyusturucu ticareti yapti. Ihbar üzerine baskin yapan Esenler Mobil Park polisi, torbaciyi ve müsterisini kiskivrak yakaladi. Ticaret anlari kameralara yansirken, tasin altinda bir miktar uyusturucu bulunan torbaci torbaci tutuklandi.

Istanbul'da 'Pes' Dedirten Uyusturucu Ticareti Kamerada Açiklamasi Kagida Sarip Uyusturucu Satti
Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü Mobil Park polisi, önceki gün saat 16.00 siralarinda bir sahsin agaç altinda uyusturucu madde ticareti yaptigina dair ihbar aldi. Ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, önce sahsi araç içerisinden takibe aldi. Sahsin yanina birkaç kisinin gelip kagidin içerisinde bir seyler aldigini ve para verdigini gören polis ardindan harekete geçti.

Sokak ortasinda uyusturucu satti

Paketi alan sahsin pesine takilan Esenler Mobil Park polisi onu durdurup üst aramasini yapti. Yapilan aramada sahsin pantolon cebindeki pakette bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi. Daha sonra torbaci sahsin yanina giden polis ekipleri onu da yakalayip üst aramasini yapti. Üstünde bir miktar döviz ve Türk lirasi ele geçirilen sahsin uyusturucu maddeleri, tasin altinda gizledigi belirlendi. Toplamda 8.61 gram uyusturucu madde ele geçirilirken, gözaltina alinan sahis emniyete götürüldü.

Torbaci sahis tutuklandi

Emniyete ifadesi alinan Gürkan K., sevk edildigi adliyede çikartildigi mahkemece “uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticaretini yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyusturucuyu satin alan yabanci uyruklu Anwar A. ise “uyusturucu madde kullanmak” suçundan adli islem yapilmasi sonrasinda savcilik talimatiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA