Hüseyin Koç'un Hayatini Kaybettigi Olayla Ilgili Dava Ertelendi

Eskisehir’de çikan kavgada hayatini kaybeden Hüseyin Koç ile ilgili davada mahkeme durusmayi 3 Kasim’a erteledi.

Hüseyin Koç'un Hayatini Kaybettigi Olayla Ilgili Dava Ertelendi
Eskisehir’de Hüseyin Koç’un kavga sonucu hayatini kaybetmesi ile ilgili dava Eskisehir 3. Agir Ceza Mahkemesinde görüldü.

Davada ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklu bulunan saniklar Adnan E. ve Birdal E. durusma salonunda hazir edildi. ‘Suçluyu kayirma’ ve ‘kasten öldürme’ suçundan tutuksuz yargilanan saniklar da salonda hazir edildi. Durusmaya maktulün ve saniklarin yakinlari ile taraf avukatlari katildi.



“Maktulle sorunumuz yoktu”

Adnan E., mahkeme salonunda yaptigi savunmasinda, “Maktulün sosyal medyada yaptigi paylasimlari mahkemenin incelemesi istiyorum” dedi.

Birdal E. ise savunmasinda, “Maktulle sorunumuz yoktu. Internette bize saldirdi, ben sadece kendimi savundum. Kasten bir saldirim olmadi” ifadelerini kullandi.

Savunmalari dinleyen mahkeme heyeti durusmayi 3 Kasim 2023 tarihine erteledi.

Olay geçmisi

15 Haziran 2022’de Sirintepe Mahallesi’ndeki bir parkta meydana gelen olayda, maktul Hüseyin Koç ile Birdal E. ve Adnan E. arasinda kavga çikti. Kavga sonucu biçakla agir yaralanan Hüseyin Koç, hayatini kaybetti. Olayin ardindan polis ekiplerince baslatilan sorusturmada yakalanan 7 süpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA