ESOGÜ Ile Eskisehir Büyüksehir Belediyesi'nden Sehir Içi Ulasimda Isbirligi

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile Eskisehir Büyüksehir Belediyesi’ne bagli ESTRAM A.S. arasinda ESOGÜ ögrencilerinin kullanmakta olduklari kimlik kartlarini Eskisehir’deki toplu tasima araçlarinda ESKART olarak adlandirilan kartlarin yerine kullanilabilmesine yönelik protokol imzalandi.

ESOGÜ Ile Eskisehir Büyüksehir Belediyesi'nden Sehir Içi Ulasimda Isbirligi
Rektörlük Senato Salonu’nda gerçeklesen protokol imza törenine ESOGÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hakan Demiral, Genel Sekreter Bayram Kaplan, ESTRAM A.S. Genel Müdürü Hakan Murat Bayindir ve diger yetkililer katildi.

Törende konusan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hakan Demiral, farkli konulardaki is birlikleri için baslangiç olmasi temennisiyle protokolün hayirli olmasini dilerken, ESTRAM A.S. Genel Müdürü Hakan Murat Bayindir da protokolün her iki tarafa hayirli olmasini diledi.

Protokol ile hayata geçirilecek uygulama çoklu kart kullanimini ortadan kaldiracak. ESOGÜ ögrencileri bu uygulama ile indirimli ücretten faydalanmalarini saglayacak yillik vize ücreti hariç ayrica toplu tasima karti ücreti ödemeyecek.
Kaynak: İHA