Edirne Emniyet Müdürü'nden Sok Uygulama

Edirne’de ve 8 ilçede toplam 83 emniyet personelinin katilimiyla gerçeklestirilen sok uygulama, Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un da katilimiyla yapildi.

Edirne Emniyet Müdürü'nden Sok Uygulama
Sehir merkezinde ve Edirne’ye bagli 8 ilçede birçok noktada sok uygulama yapan polis ekipleri birçok olumsuzlugun önüne geçiyor.

Halkin huzuru, can ve mal güvenligini korumak amaciyla sehir genelinde ve bagli ilçelerde genis çapli uygulama ve denetimler gerçeklestirildi.

Narkotik köpegi ve dron destekli toplam 83 emniyet personelin katilimiyla "sok uygulama" yapildi. Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun tarafindan da uygulama noktalari denetlendi. Sehirdeki islek cadde ve sokaklar basta olmak üzere en ücra noktalarda uygulama ve denetim yapan asayis ve trafik ekipleri tüm araçlari tek tek durdurdu. Sürücüler ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilirken, araçta yolcu olarak bulunan sahislar kimlik kontrolünden geçirildi. Tüm sahislarin Genel Bilgi Taramasi (GBT) sorgusundan geçirildigi uygulamalarda, trafik ekipleri de araçlar üzerinde denetim yapti. Uygulamalarin devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA