Edanur'u Internetten Satin Aldigi Tüfek Ile Öldürmüs

Kayseri’de okul için harçlik biriktirmek için çalistigi isinden evine giden Edanur’u öldüren sahsin, genç kizi takip ettigi ve cinayette kullandigi tüfegi internetten satin aldigi ögrenildi.

Edanur'u Internetten Satin Aldigi Tüfek Ile Öldürmüs
Kayseri’de dün aksam saatlerinde Melikgazi ilçesine bagli Anbar Mahallesinde meydana gelen olayda, adalet bölümünü kazanan ve üniversite zamaninda ailesine yük olmamak için bir restoranda garsonluk yapan Edanur Çoban (18), evine giderken eski sevgilisi oldugu iddia edilen Gökhan Ç. tarafindan silahli saldiriya ugradi. Genç kiz agir yaralanirken, ihbar üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, yapilan müdahalede Edanur Çoban’in hayatini kaybettigi belirlendi. Talihsiz kizin cenazesi yapilan incelemenin ardindan hastane morguna kaldirildi.

Av tüfegini internetten almis

Edanur Çoban ile Gökhan Ç.’nin 1.5 yil boyunca arkadaslik yaptigi, Edanur’un olaydan 1 hafta önce ayrilmak istedigi ögrenildi. Ayrilma teklifini kabul etmeyen Gökhan Ç. ise, internetten av tüfegi satin aldi. Aldigi tüfegi sirt çantasina saklayan katil zanlisi, isten çikis saatini bildigi Edanur’u isyerine yakin bir yerde beklemeye basladi.

Aracini da park eden Gökhan Ç., talihsiz kizi is çikisi takip etti. Kimsenin olmadigi bir yerde bir yerde çantasindan tüfegi çikaran Gökhan Ç., ates açti.

Avanos’ta yakalandi

Olayin ardindan genis çapta çalisma baslatan Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, araciyla Nevsehir’e kaçan Gökhan Ç.’yi burada yakalayarak gözaltina aldi.
Kaynak: İHA