Didim Gençlik Merkezi'nde Sona Gelindi, Vali Canbolat Incelemelerde Bulundu

Aydinli gençlerin yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelen gençlik merkezleri, Aydin’in dört bir yaninda yükselmeye devam ederken, Didim ilçesinde yapilan Gençlik Merkezi’nde sona gelindi, Aydin Valisi Yakup Canbolat da çalismalari yerinde inceledi.

Didim Gençlik Merkezi'nde Sona Gelindi, Vali Canbolat Incelemelerde Bulundu


Aydin’da imkanlariyla yeni cazibe merkezi haline gelen gençlik merkezleri, sportif, sanatla ilgili ve kültürel faaliyetleri ile gençlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Aydin’in dört bir yani da gençlerin faydalanabilmesi için gençlik merkezleriyle donatiliyor. Gençlerin bos zamanlarini en iyi sekilde degerlendirmeleri için il genelinde, gençlik merkezleri bir bir hayata geçiriliyor. Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 2022 yili içerisinde Efeler, Germencik, Kusadasi, Çine, Didim, Sultanhisar, Incirliova ve Yenipazar ilçelerinde yapimina baslanan gençlik merkezlerinde de çalismalar araliksiz devam ederken, Didim’deki Gençlik Merkezi ve yari olimpik yüzme havuzu çalismalarinda sona gelindi. Aydin’daki yatirimlari da yakindan takip eden Aydin Valisi Yakup Canbolat ise Didim’e gelerek çalismalari yerinde inceledi. Beraberindeki heyetle birlikte gençlik merkezi ve yari olimpik yüzme havuzu insaatini ziyaret eden Vali Canbolat, çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

2022 yili içerisinde ihalesi yapilan Didim ilçesine yapilan 1 adet Gençlik Merkezi ve Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nun 2023 yili içerisinde bitirilmesi planlanirken, proje bedeli 32 milyon 863 bin TL, ihale bedeli ise 27 milyon 850 bin TL olarak açiklandi.
Kaynak: İHA