Cinayet Süphelileri Çelik Yelekle Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde meydana gelen silahli kavgada Engin Yilmaz(35)’i basindan tabancayla vurarak öldüren dayisi Hayrullah A. Ve 3 süpheli adliyeye sevk edildiler.

Cinayet Süphelileri Çelik Yelekle Adliyeye Sevk Edildi
Olay dün 13.00 siralarinda kirsal Hocaköy mahallesinde ki ormanlik alan yolunda meydana geldi.

Dayi Hayrullah A.(41) yegeni Engin Yilmaz(35), diger akrabalari Mehmet E.(34) Ve Serkan E.(33) Ile birlikte 16 AYT 715 plakali araçla olayin yasandigi yere gittiler. Dayi ve yegen arasinda alacak-verecek nedeniyle tartisma çikti. Tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Öfkeli dayi elindeki tabancayla yegenine kursun yagdirdi. 3 merminin basina isabet ettigi Engin Yilmaz, hayatini kaybetti.

Araciyla kaçti

Cinayet zanlisi dayi Hayrullah A., Serdar E.’yi(36) telefonla arayarak olay yerinden kendilerini almasini istedi. Serdar E. 16 ALU 345 plakali araçla olay yerine gelerek, Hayrullah A., ve kardesleri Mehmet E. Ve Serkan E.’yi alip olay yerinden kaçtilar.

Olaydan bir saat sonra çevre yolunda devriye atan ekiplerin, cinayet zanlisinin bulundugu araci fark etti. Dur ihtarina uymayan sürücü kaçmaya basladi.

1 kilometre süren kovalamaca sonucu araç önü kesilerek durduruldu. Araçtaki sürücü Serdar E., yakalandi.

Ormanda yakalanadilar

Kaçan süpheliler Hayrullah A.,, Mehmet E. Ve Serkan E., Esenköy mahallesindeki ormanlik alanda JASAD ve Jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltina alindilar.

Gencin cenazesi savcilik incelemesinin ardindan kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tip kurumuna gönderildi.

Jandarma komutanliginda sorgulamalari tamamlanan 4 süpheli de çelik yelek giydirilerek Adliyeye sevk edildiler.
Kaynak: İHA