Baskan Kepez Tedavi Gördügü Hastaneden Taburcu Oldu

Rahatsizligindan dolayi hastaneye kaldirilan Inhisar Belediye Baskani Mehmet Kepez, yapilan tedavileri sonrasi taburcu oldu.

Baskan Kepez Tedavi Gördügü Hastaneden Taburcu Oldu
Inhisar Belediye Baskani Mehmet Kepez geçtigimiz haftalarda rahatsizlanarak Eskisehir Sehir Hastanesi’ne kaldirilmisti. Yapilan tetkiklerde bacaginda olusan ödemin akcigere pihti attigi anlasilmis ve yogun bakima alinmisti. Kepez, tedavisinin tamamlanmasinin ardindan taburcu olarak, evinde istirahate çekildi.

Sosyal medya hesabindan bir açiklama yapan Kepez, "Tedavim sürecinde ilgi ve alakalarindan dolayi basta Sehir Hastanesi Bashekimi Dr. Yasar Bildirici, gögüs hastaliklari uzmani Dr. Saliha Yilmaz hanimefendi ve servis çalisanlarina ve yogun bakim çalisanlarina, hastanede yattigim süre içinde beni yalniz birakmayan sevgili esime, çocuklarima, torunlarima, damat ve gelinlerime, ziyaretime gelen, telefonla arayan, sanal ortamda geçmis olsun dileklerini ileten ve dualariyla manevi destek olan herkese çok tesekkür ederim. Sifa bahseden Rabbime sonsuz sükürler olsun’’ ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA