Baskan Çevikel Açiklamasi 'Bursa'nin Hak Ettigi Degere Ulasmasi Için Is Birliklerine Haziriz'

MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin’e hayirli olsun ziyaretinde bulunan DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, ülkenin ekonomik kalkinmasinda önemli bir güce sahip olan Bursa’nin hak ettigi degere ulasabilmesi için her türlü is birligine hazir olduklarini söyledi.

Baskan Çevikel Açiklamasi 'Bursa'nin Hak Ettigi Degere Ulasmasi Için Is Birliklerine Haziriz'
Demirtas Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (DOSABSIAD) Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Onur Kutlualp ve Dernek Genel Sekreteri Murat Kabadayi ile birlikte MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Bursa’nin sanayiden otomotive, tekstilden turizme her alanda ülkenin ihracat potansiyeline ciddi katkilar sagladigini vurgulayan DOSABSIAD Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, “Üyelerimizin, is dünyamizin çikarlarini korumak, sürdürülebilir büyümeyi desteklemek ve rekabet gücümüzü artirmak adina üzerimize düsen sorumlulugun farkindayiz. Ülkemizin potansiyeline güveniyor, üretim ve ihracat israrindan vazgeçmiyoruz. DOSAB’da kentimizin 16 milyar dolarlik ihracatina 5 milyar dolar katki sagladigimiz gibi 600’ü askin firma sayisi ve 50 bin istihdamla kent ekonomisinde stratejik bir rol üstleniyoruz. Böylesine büyük basarilara imza atan kentimizin, kamu yatirimlari noktasinda daha fazla destek görmesi ve is dünyasinin küresel pazarlarda adindan daha çok söz ettirebilmesi için tüm dinamiklerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz sart. Ekonomik alanda hayata geçirilecek her türlü projeye destek vermeye ve elimizi tasin altina koymaya haziriz” dedi.

DOSABSIAD’in ekonomiye oldugu kadar kentin sosyal ve kültürel dinamiklerine de sahip çiktigini ve basarili çalismalara imza attigini belirten MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin ise, “Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin tensip ve takdirleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Il Baskanligi görevine atandim. Bayragi teslim eden, bizlerde emegi olan tüm arkadaslarimiza ve destegini hiçbir zaman esirgemeyen Sayin Nilüfer Çevikel gibi degerli dostlarimiza tesekkür ediyorum. ABD’de baslayarak Avrupa ve Asya ekonomilerini etkisi altina alan küresel kriz, tüm dünya ile birlikte Türkiye’yi de etkilemistir. MHP teskilatlari olarak, siyasette oldugu gibi ekonomik anlamda da canla basla çalismaya devam edecegiz. STK’larimiz ve is dünyamizin talep ve isteklerini de dikkate alarak birlik ve beraberlik içerisinde basta kentimize, ülkemize deger katacagiz” ifadelerini kullandi. Çevikel, Tekin’e Iznik çinisi hediye ederek yeni görevinde basarilar diledi.
Kaynak: İHA