Bashekim Sirik Açiklamasi 'Yeni Hekimler Gücümüze Güç Katacak'

Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Mehmet Sirik, yeni atanan hekimlerin saglik hizmetlerinin kalitesini arttirarak, gücüne güç katacagini söyledi.

Bashekim Sirik Açiklamasi 'Yeni Hekimler Gücümüze Güç Katacak'
Bashekim Doç. Dr. Mehmet Sirik, Saglik Bakanligi tarafindan 112. dönem Devlet Hizmeti Yükümlülügü kura çekimi ile Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne atamasi yapilan 25’i pratisyen, 23’ü uzman olmak üzere 48 hekimin atandigini söyledi.



Bashekim Sirik, “Saglik Bakanligi tarafindan düzenlenen 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülügü (DHY) kura çekilisinin ardindan 25 pratisyen hekim, 3 acil uzamani, 1 anestezi uzmani, 1 çocuk endokrinolojisi, 5 çocuk sagligi ve hastaliklari, 1 enfeksiyon hastaliklari, 1 genel cerrahi, 1 hematoloji, 3 dahiliye, 3 kadin hastaliklari ve dogum uzmani, 1 ortopedi ve travmatoloji, 1 plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi, 1 radyoloji, 1 psikiyatri, 1 tibbi onkoloji uzmani olmak üzere toplam 48 hekimin atamasi Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne yapildi. Atamasi yapilan 48 hekimin hasta ve hasta yakinlarinin magdur olmadan çözüm odakli çalisarak gücümüze güç katacagindan hiç endisem yok. Yeni hekimlerimiz kalitemizi artiracak, gücümüze güç katacaktir" dedi.

Kaynak: İHA