Atasehir'de Bazi Yollar Geçici Süreyle Trafige Kapali Olacak

“Atasehir Belediyesi 8. Kardes Kültürlerin Festivali” dolayisiyla ilçedeki bazi yollar 15-25 Eylül tarihleri arasinda trafige kapatilacak.

Sahne kurulumlari ve konserler esnasinda çevre güvenligini saglamak amaciyla alinan tedbirler geregi, 4 konser öncesinde Mevlana, Kayisdagi ve Içerenköy mahallelerinde bazi yollar geçici olarak araç trafigine kapali olacak.

Edis konserinin yapilacagi Mevlana Mahallesi’nde, Mevlana Caddesi - Sitespor sahasi yani ile Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü, 15 Eylül Cuma günü saat 12.00’de trafige kapanacak ve 18 Eylül Pazartesi saat 12.00’de yeniden trafige açilacak.

Mustafa Ceceli ve Selçuk Balci konserlerinin yapilacagi Kayisdagi Mahallesi’nde, Uslu Caddesi - 80. Yil Cumhuriyet Parki ile Darülaceze arasi, 21 Eylül Persembe günü saat 12.00’de trafige kapanacak ve 23 Eylül Cumartesi gecesi saat 02.00’de açilacak.

19 Eylül’de Muharrem Temiz, Nilüfer Saritas ve Kutsal Evcimen konserlerine, 24 Eylül’de de Tan Tasçi konserine ev sahipligi yapacak Içerenköy Mahallesi’nde, Adem Sokak - Meskenler Sokak ile Of Sokak arasi 2 farkli zamanda araç trafigine kapali olacak. 18 Eylül Pazartesi günü saat 17.00’de trafige kapanacak güzergâh, 20 Eylül Çarsamba gecesi saat 02.00’de açilacak. Yine ayni sekilde 23 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de kapanacak ayni güzergâh, 25 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’de açilacak.

Vatandaslarimizin magduriyet yasamamalari için bu tarihlerde alternatif yollari kullanmalari önemle rica olunur.
Kaynak: İHA