Altinova'da Zabitadan Kirtasiyelere Denetim

Yalova Altinova Belediyesi Zabita Amirligi’ne bagli ekipler, kirtasiyeleri mercek altina aldi.

Altinova'da Zabitadan Kirtasiyelere Denetim
Okullarin açilmasiyla birlikte Altinova Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri ilçe genelinde denetimlerini arttirdi. Zabita ekipleri, servis denetimi ardindan sira kirtasiyeleri de mercek altina aldi.

Ilçe genelinde kirtasiyelere yönelik denetimler gerçeklestirilirken Altinova Belediyesi Zabita Amirligi’ne bagli ekipler, ögrencilerin siklikla kullandigi ürün ve markalar üzerinde fiyat karsilastirmalari yapilarak her ürün tek tek kontrol etti.

Her alanda halkin huzuru, güvenligi ve refahi için yogun mesai harcayan Altinova Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri, okul malzemeleri satisi yapan isletmeleri mercek altina aldi. Denetimlerde ürünlerin sertifikalari kontrol edilerek, üretim yerleri ve içerisinde barindirdigi kimyasal karisimlarin degerleri incelendi.

Vatandasi bilinçlendirmek ve çocuk sagligini tehdit eden ürünleri belirlemek amaciyla gerçeklestirilen denetimlerde ekipler, çocuklarin sagligina zarar verebilecek olan ürünlerin satisinin yapilmamasi konusunda esnaflara uyarilarda bulundu.
Kaynak: İHA