Alapli'da Ilkögretim Haftasi Kutlandi

Alapli’da Ilkögretim Haftasi kutlandi

Alapli'da Ilkögretim Haftasi Kutlandi
Zonguldak’in Alapli ilçesinde 2023-2024 Egitim ve Ögretim Yili Ilkögretim Haftasi kutlama programi çerçevesinde Merkez Ilkokulunda program düzenlendi.

Zonguldak’in Alapli Meydani’ndaki Atatürk Aniti’nda düzenlenen programa, Alapli Kaymakami Selçuk Köksal, Belediye Baskani Nuri Tekin, Bassavci Ömer Günay, Alapli ilçe Jandarma Komutani Tegmen Ibrahim Guzgun, Ilçe Milli Egitim Müdürü Cevat Çevik, veliler, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi tören sona erdikten sonra törene katilan protokol üyeleri Merkez Ilkokulu’nu ziyaret etti.

Alapli Merkez Ilk Okulunda baslayan etkinlik, Ilçe Milli Egitim Müdürü Cevat Çevik, günün anlam ve önemini belirten bir konusma gerçeklestirdi.

Alapli’da 7342 üzerinde ögrenci, 530 ögretmen ve diger çalisanlarla egitim kurumunda yeni egitim-ögretim yilina hazir olduklarini belirten Çevik "Umudumuz evlatlarimizi; zamana ve gelecege yön veren, degerlerine sahip çikan, bu ülkenin ihtiyaci olan nesiller olarak yetistirmek için çalisiyoruz. 2023- 2024 egitim- ögretim yilinin ögrencilerimize, velilerimize, ögretmenlerimize, okul yöneticilerimize ve milletimize hayirli olmasini; bugünkü sevincimizin tüm egitim-ögretim yili boyunca sürmesini diliyorum." diye konustu.

Tören Merkez Ilkokulu Müdürü Sennur Taskin’in konusmasi ve 4.sinif ögrencilerinin 1. sinif ögrencilerine çiçek vermesi ve halk oyunlari gösterilerinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA