Kirtasiye Setleri Yine Baskan Oguz'dan

Ders zillerinin çalmasiyla birlikte ögrenciler yeni egitim-ögretim yilina Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz’un kirtasiye seti hediyesiyle basladi.

Kirtasiye Setleri Yine Baskan Oguz'dan
Egitimci kimligiyle dikkat çeken Baskan Oguz, her sene oldugu gibi bu sene de okula yeni baslayan birinci sinif ögrencileri için okul malzemelerinden olusan çanta hediye etti. Içerisinde defter, kalem, silgi, boyali kalem çesitleri ile is teknik malzemelerinden olusan kirtasiye seti çantasi, çocuklara hediye edildi.

Kahramankazan’da yeni egitim-ögretim yili için ders basi yapan ögrencilerle bir araya gelen Baskan Oguz, "Yeni egitim-ögretim yili tüm ögrencilerimize, ögretmenlerimize, velilerimize, tüm Türkiye’mize hayirli ugurlu olsun. Kahramankazan’imizda da bugün yaklasik 13 bin 500 ögrencimiz, bin ögretmenimiz ders basi yaptilar, onlara da çok güzel ve basarili bir egitim-ögretim yili diliyorum. Egitim-ögretim yilinin bu ilk gününde biz de yavrularimizin daima yaninda oldugumuzu göstermek için 1. Sinifa baslayan tüm ögrencilerimize kirtasiye seti hediye ettik. Kahramankazan’daki bütün 1. Sinif ögrencilerimiz masalarinin üzerinde o küçük hediyelerimizi buldu. Yavrularimizi çok seviyoruz onlar bizim gelecegimiz’’ dedi.

"Baskan da ögrencilerle ögrenci oldu"

Ögrenmenin ve ögretmenin heyecanla yasandigi bir günden bahseden Baskan Oguz ayni zamanda kendisinin de doktora egitiminin ilk gününü yasadigini söyleyerek, "Yillarca ögretmenlik yapmis birisi olarak benim için apayri bir anlam ifade ediyor ama bugün ayni zamanda benim de ögrenciligimin ilk günü oldu. Lisansüstü egitimimle alakali, doktora egitimimle alakali bugün ilk günüm. Yani bugün ögrenme ve ögrencilik heyecanini ben de bu yavrularimla birlikte hissediyorum.’’ sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA