Esini Ve Baldizini Öldürüp Intihar Etti

Ankara’nin Kahramankazan ilçesinde bir kisi esini ve baldizini öldürüp intihar etti.

Esini Ve Baldizini Öldürüp Intihar Etti
Edinilen bilgilere göre olay, saat 16.00 siralarinda Kahramankazan ilçesi Kayi Mahallesi Ankara Bulvari üzerinde meydana geldi. 06 LZZ 50 plakali otomobiliyle seyir halinde olan Hüseyin Yüksel (43), yol kenarinda yürüyen esi Emine Yüksel (40) ve baldizi Çigdem Demir (37) ile tartismaya basladi.

Tartismanin devaminda Hüseyin Yüksel araçtan inerek iki kadina da ruhsatsiz tabancasi ile ates etti. Kadinlari vuran Yüksel ayni silah ile intihar etti. 3 kisi de olay yerinde hayatini kaybetti.

Taraflarin bosanma asamasinda olduklari ve Emine Yüksel’in müracaati üzerine esi aleyhinde 2020 yilinda tehdit suçlamasiyla islem yapildigi ögrenildi. Emine Yüksel ifadesinde esinden davaci ve sikayetçi olmadigi 6284 SKM kapsaminda tedbir talebinde bulundugu ögrenildi. Kahramankazan Asliye Hukuk Mahkemesi tarafindan Emine Yüksel lehine verilen bir ay süreli tedbir kararinin yaklasik 15 gün sonra Emine Yüksel’in kendi istegi ile kaldirildigi bilgisine ulasildi. Ölen Emine Yüksel’in 3, baldiz Çigdem Demir’in ise 2 çocugu bulunuyordu.
Kaynak: İHA