Fedakar Ögretmenler Okulu Bastan Asagi Temizledi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki fedakar ögretmenler, egitim ögretim yilinin baslamasina sayili günler kala okullarini bastan sona temizliyor.

Tüm Türkiye’de oldugu gibi Yüksekova ilçesinde de eylülde baslayacak egitim ögretim yili için okullar hazirlaniyor. Milli Egitim Bakanliginin tüm okullarin yenilenmesi için verdigi destekle okullarda temizlik, bakim islemleri tüm hiziyla sürüyor. Yüksekova Milli Egitim Müdürlügünün desteleriyle Semsettin Onay Anadolu Lisesinde görev yapan idarecileriler ve personel, dört koldan okul temizligi yapti.

Idareciler ve personel okulun en üst katindan baslayarak duvarlarin boyasini yaptiktan sonra siniflardan lavaboya, koridorlardan sira ve masalara kadar tek tek temizleyerek 11 Eylül’e hazir hale getirdi.

“Yüksekova’nin kaliteli egitimi için çalisiyoruz”

Personelle beraber okul temizligini yapan Semsettin Onay Anadolu Lisesi Müdürü Cevat Inanç, “2022-2023 egitim ögretim yilinin açilmasina sayili günler kala okulumuzda personelimizle beraber dört kollardan temizlik yapiyoruz. Bakanligimizin gönderdigi ödeneklerle bizler de okullarimizi en güzel sekilde boyamasi, temizligi ve onarimini yaptik. Su an okulumuz her tarafiyla güzel oldu ve gelecek ögrencilerimize temiz bir okulda egitim saglayacak. Çünkü bu sene çok ögrencimizi mezun ettik ve en güzel üniversitelere gönderdik. Bize bu imkanlari saglayan basta Milli Egitim Bakanligi olmak üzere Yüksekova Milli Egitim Müdürümüz Yusuf Atael’e tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA