Baskan Güngör,'Kalici Konutlar Yükselmeye Devam Ediyor'

Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer deprem konutlarinda incelemelerde bulundu.

Baskan Güngör,'Kalici Konutlar Yükselmeye Devam Ediyor'
Vali Mükerrem Ünlüer, Önsen Kurtlar bölgesindeki kalici konut insaatlarinda incelemelerde bulunan Güngör, “TOKI’miz, hayirseverlerimiz ve kardes Azerbaycan tarafindan Kahramanmaras’imiza yapilmakta olan konutlar yükselmeye devam ediyor. Sayin Cumhurbaskanimizin hedefleri yönünde insallah hemserilerimiz bir yil içerisinde konutlarina kavusacak” dedi.

Ilgililerden insaatlarin son durumuna iliskin bilgiler alan Güngör, “TOKI’miz, hayirseverlerimiz ve kardes Azerbaycan tarafindan Kahramanmaras’imiza yapilmakta olan konutlar yükselmeye devam ediyor. Bugün de Valimiz Mükerrem Ünlüer ile Baykar tarafindan Önsen Kurtlar bölgesinde temeli atilan 303 deprem konutunun insaat alanini ziyaret ederek çalismalari yerinde inceledik. Cumhurbaskanimizin hedefleri sayesinde insallah hemserilerimiz bir yil içerisinde konutlarina kavusacak. Bu süreçte var gücüyle emek gösteren herkese cani gönülden tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA