'Babam Bahçeye Bomba Gömmüs' Iddiasi Polis Ekiplerini Harekete Geçirdi
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 2 ay önce hayatini kaybeden emekli bir polis memurunun yillar önce evinin bahçesine el bombasi gömdügü iddiasi polis ekiplerini harekete geçirdi.

Ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldi. Ankara’dan gelen ekip, özel bir is makinesi yardimi ile bahçede gömülü oldugu iddia edilen bombalarin bulunmasi için çalisma baslatti.
Tuvalet tikaninca evlerinin bahçesinde bomba oldugunu ögrendi
Öte yandan, M.O.’nun 2013 yilinda emekli oldugu, görevde oldugu sirada el bombalarini bahçeye gömdügü iddia edildi. M.O.’nun vefat etmesinden 2 ay sonra evin tuvaletin tikandigi ve kizi S.O.’nun bahçeyi kazdirmak istemesi üzerine annesinin bahçede bomba oldugunu söyledigi ögrenildi. Durumu ögrenen S.O. kizi ise durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdigi bilgisine ulasildi.
“Kapinin girisindeki tuvaletin altinda oldugu söyleniyor”
Yasanan olayi anlatan M.O.’nun komsusu Süleyman Karabakan, “Ölen polis memuruydu, komsumuzdu. 2 ay önce öldü. Daha sonra evinin altinda bomba oldugu söylentisi çikti. Ankara’dan gelen özel ekip bombayi çikartmaya çalisiyor. Su anda inceleme yapiyorlar. Kapinin girisindeki tuvaletin altinda oldugu söyleniyor” dedi.
