Yalova'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 5 Yarali

YALOVA – Yalova’da hatali sollama sonucu meydana geldigi iddia edilen kazada iki araç çarpisirken, sürücüsünün kazayi görerek direksiyonu kirdigi cip de takla atti. Kazada 2 kisi hayatini kaybetti, 5 kisi de yaralandi.

Yalova'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 5 Yarali
Alinan bilgiye göre, Yalova-Armutlu karayolu Çinarcik ilçesi Tesvikiye beldesi Senköy geçisinde hatali sollama yaptigi ileri sürülen 34 EMF 078 plakali lüks otomobil, karsi yönden gelen 34 EC 174 plakali otomobille çarpisti. Kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapan 34 EMA 679 plakali cip ise takla atti. Kazada 34 EC 174 plakali otomobilde bulunan Sezai Selçuk olay yerinde, Neriman Selçuk ise kaldirildigi hastanede hayatini kaybederken, lüks araçtaki 2 kisi de yaralandi. Cipteki 3 kisi ise hafif sekilde yaralandi. Yaralilar ambulansla Yalova Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Öte yandan lüks araç sürücünün kaza yerinde ölen Sezai Selçuk’a saglik ekipleri gelene kadar kalp masaji yaparak hayata geri döndürmeye çalistigi ögrenildi. Kaza sirasinda yoldan geçen Yalova Valisi Muammer Erol da ekiplerden kazayla ilgili bilgi aldi.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA