Denetimde Emniyet Kemeri Takmadigi Için Ceza Kesilen Sürücü Açiklamasi 'Ben Sanatçiyim Nasil Çekiyorsunuz Beni'

Kadiköy’de gece saatlerinde yapilan trafik denetiminde toplamda 70 araç kontrol edilirken, 80 bin lira ceza kesildi.10 araçta trafikten men edildi. Araci hareket halindeyken emniyet kemeri takmadigi için ceza kesilen sanatçi oldugunu söyleyen S.E. isimli sürücü görevini yapan basin mensuplarina öfkelenerek, "Ne yapiyorsunuz? Ne hakla beni çekiyorsunuz? Ben sanatçiyim çekmeyin beni" dedi.

Denetimde Emniyet Kemeri Takmadigi Için Ceza Kesilen Sürücü Açiklamasi 'Ben Sanatçiyim Nasil Çekiyorsunuz Beni'


Istanbul Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri, 00.00 ile 03.00 saatleri arasinda Kadiköy Sahil Yolu Çetin Emeç Bulvari üzerinde denetim yapti. Denetim esnasinda birçok araca cezai islem uygulandi. Bazi araçlar trafikten men edildi. Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekiplerinin yaptigi denetimde emniyet kemeri takmadigi için ceza kesilen ve sanatçi oldugunu söyleyen S.E. isimli kadin sürücü görevini yapan basin mensuplarina öfkelenerek "Ne yapiyorsunuz? Ne hakla beni çekiyorsunuz? Ben sanatçiyim çekmeyin beni" Kadin sürücü yanindaki kizina ’kizim hemen Kadiköy emniyet müdürünü ara’ diyerek basin mensuplarini korkutmaya çalisti. O anlar kameralara yansidi.

Trafik denetiminde ceza kesilen Erol Köse, "emniyet kemerinden ceza yedik, eve gidiyorduk 495 ceza yedik" dedi.

Ceza yiyen diger bir baska sürücü, "4 bin lira bir ceza yedim. Abartili egzoz varmis bilmiyordum ben de araci aldigimda böyleydi. Ilk defa ceza yedim" dedi.

Kaynak: İHA