Adiyaman'da Bir Is Yerinde Tüp Patladi Açiklamasi 4 Yarali

Adiyaman’in Kahta ilçesinde bir is yerinde tüp patlamasi sonucu 4 kisi yaralandi.

Adiyaman'da Bir Is Yerinde Tüp Patladi Açiklamasi 4 Yarali
Olay, ögleden sonra Mustafa Kemal Caddesi üzerinde 7 katli bir binanin giris katindaki is yerinde meydana geldi. Tavuk döner isletmecisi oldugu ögrenilen isyerinin mutfaginda patlama meydana geldi. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altina alinirken, olay esnasinda yaralanan Zeynep D., Yusuf D., Nidanur I. ve Sura I., saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Öte yandan yangin çevrede büyük bir panige neden olurken, Kahta Belediyesi itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle büyük bir faciadan dönüldü.

Olay ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA