Kagithane'de Hareketli Dakikalar Açiklamasi 2 Polisin Yaralandigi Çatisma Kameralara Yansidi

Kagithane’de uyusturucu operasyonu sirasinda polise uzun namlulu ve otomatik silahlarla ates açildi. Çikan çatismada 2 polis memuru yaralanirken saldirganlardan 1’i öldü, 1’i de yarali olmak üzere 4 kisi gözaltina alindi. Çatisma anlari ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Kagithane'de Hareketli Dakikalar Açiklamasi 2 Polisin Yaralandigi Çatisma Kameralara Yansidi


Operasyon, saat 00.30 siralarinda Kagithane Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde bulunan bir eve yapildi. Edinilen bilgiye göre, uyusturucu ticareti yapildigi tespit edilen bir eve yapilan baskinda polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ates açildi. Açilan ates sonucu 2 polis memuru gögsünden vurularak yaralandi.

CADDE VE SOKAKLAR ABLUKAYA ALINDI

Çatisma sonrasi olay yerine çok sayida Özel Harekat, Operasyon Timi, Çevik Kuvvet, Asayis Ekibi ve Gece Kartallari (Bekçi) yönlendirildi. Cadde ve sokaklarin girisleri ablukaya alindi. Olay yerinde çok sayida saglik ekibi hazir bekletildi.

1 SALDIRGAN ÖLDÜ 4 SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Yapilan baskinda saldirganlardan Diyar Anacur (18) ölü olarak ele geçirildi. Polise ates açan O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) isimli saldirganlar ise gözaltina alindi. Gözaltina alinan saldirganlardan birinin yarali olarak ele geçirildigi ögrenildi.

Istanbul Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas, 2 polis memurunun yaralanmasinin ardindan olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Baskinda yaralanan 2 polis memuru ambulanslarla Profesör Doktor Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesi ve Seyrantepe Hamidiye Etfal Egitim ve Arastirma Hastanelerine kaldirildi. Hastaneye kaldirilan polis memurlarinin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Ekiplerin olay yerindeki çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA