Adana Yeni Bir Kültür Sanat Merkezi Kazaniyor

Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odasi isbirligi ile ATO binasina konferans salonu, kütüphane, ders kafe, sergi salonundan olusan kültür merkezi yapilacak.

Adana Yeni Bir Kültür Sanat Merkezi Kazaniyor
Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odasi ortak proje hazirlayip Adana’ya önemli bir kültür sanat merkezi kazandirmak konusunda anlasmaya vardi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Adana Tabip Odasi’ni ziyaret ederek, oda baskani Dr. Selahattin Mentes ve yönetim kurulu üyeleri ile görüstü. Görüsmeye Türk Tabipleri Birligi 2. Baskani Doç. Dr. Ali Ihsan Ökten de katildi.

ATO yönetimi ile birlikte önce binayi gezen Çetin, yeni yapilan Adana Tabip Odasi binasi içesinde konferans ve sergi salonu, ders kafe ve kütüphane yapilmasi konusunda proje hazirlanabilecegini söyledi.



Adana’nin böyle bir merkeze ihtiyaci oldugunu belirten Çetin, bu konuda Adana Tabip Odasi ile ortak proje gelistirmekten mutlu olacagini ifade etti.

Baskan Soner Çetin, “Bu projeyi en kisa sürede hazirlayip hayata geçirmek istiyoruz. Bu yil cumhuriyetin 100. Yili olmasi dolayisiyla kültür sanat merkezine 100. Yil Kültür Sanat Merkezi adi verilmesi uygun olur. Açilisini da belediyemizin 10’uncu toplu açilis töreninde gerçeklestiririz” seklinde konustu.

Mentes ise Çukurova Belediyesi ile ortak projede yer almanin kendilerini de mutlu edecegini belirtti.

Olumlu yaklasimi için Baskan Soner Çetin’e tesekkür eden Dr. Selahattin Mentes, “Hem üyelerimizin hem de Adanalilarin yararlanacagi bir kültür sanat merkezi yapimi büyük bir eksikligi gidecektir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA