Baskan Çolakbayrakdar'dan Hoca Ahmet Yesevi'ye 5 Müjde
Her gün bir mahallede yerinde incelemelerde bulunup, bölgenin ihtiyaçlarina aninda çözüm üreten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, bu seferde saha incelemesinde bulundugu Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ne 5 müjdeyi birden verdi. Daha yasanabilir ve daha konforlu bir Kocasinan için çalismalarin araliksiz devam ettigini belirten Baskan Çolakbayrakdar, imarlasmayla birlikte Hoca Ahmet Yesevi’ye de yeni yollar, yeni parklar, çevre düzenleme, altyapi ve diger sosyal donatilarin yapilacaginin müjdesini verdi.

Hizmette sinir tanimadiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde imarsiz yapilarin yikimlari devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni binalar yükselmeye baslayacak. Böylelikle bu bölgedeki insanlarda artik çok konforlu bir sekilde yasam alanina kavusmus olacaklar. Belediye olarak altyapi, yol, çevre düzenlemesi, park ve diger sosyal donatilarina baslayacagiz. En kisa süre içerisinde bu bölgenin yeni yollarini, parklarini ve çevre düzenleme çalismalarini tamamlayarak hemserilerimizin hizmetine sunacagiz. Önceligimiz bölgenin imarlasmasi ve imara uygun bir sekilde yapilasmanin hizlanmasidir. Yapacagimiz çalismalar neticesinde bölge sakinlerinin daha huzurlu, mutlu ve refah içerisinde yasamasini saglamis oluyoruz. Bölgenin hizli bir sekilde gelismesi, imarlasmasi, hem bizim açimizdan hem de bu bölgedeki yasayan hemserilerimiz açisindan son derece önemli ve degerlidir. Çalismalarimiz simdiden hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Baskan Çolakbayrakdar, yepyeni bir Kocasinan insa etmek için yogun bir çaba gösterdiklerini de sözlerine ekledi.
Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtari Mehmet Benli ise mahalleye yapilan yatirimlardan dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
