Esenler'de Baba, Esi Ve Iki Çocugunu Rehin Aldi

Esenler’de bir baba, esini ve iki çocugunu biçakla rehin aldi. Olay yerine gelen polis, babayi ikna ederek gözaltina aldi. Kurtarilan anne ve iki çocuk ise ekipler tarafindan koruma altina alindi.

Esenler'de Baba, Esi Ve Iki Çocugunu Rehin Aldi
Olay, saat 15.00 siralarinda Esenler Kazim Karabekir Mahallesi 1030. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katli binanin ikinci katinda yasayan bir sahis, esini ve iki erkek çocugunu biçakla rehin aldi. Çocuklarini baskasina vermekle tehdit eden baba, daha sonra esini darp etti. Siddet gördügünü söyleyerek çevreden yardim isteyen kadinin bagirislarini duyan vatandaslar, durumu polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine ilk gelen ekipler, çocuklarini rehin alan babayi ikna etmeye çalisti. Polislerin konusmalarini karsiliksiz birakan baba için olay yerine müzakereci polis istendi. Sokakta tedbir amaçli itfaiye ve saglik ekipleri de hazir bekletildi. Ekiplerin ikna ettigi sahis gözaltina alinarak karakola götürüldü. 2 çocuk ve anne ise ekipler tarafindan koruma altina alindi.

Olayi anlatan mahalle sakinlerinden Murat Yurtören, “Buraya sese geldik. Ikinci katta bir adam esini ve çocuklarini biçakla rehin almis. Çocuklarini baskasina vermek istiyor, kadini da öldürmekle tehdit ediyor. Biz de sese geldik, sonra polis ekipleri geldi. Kadin içeri girdi yalvariyor, ‘Beni bu adamin elinden kurtarin’ diye. Adam tehdit ediyor, ‘Seni kesecegim’ diye. Sonra polisler geldi, çocuklari ve adami aldilar götürdüler. Yarali falan yoktu” diye konustu.

Kaynak: İHA