Agaca Çarpan Otomobilde Bilekleri Ve Boynu Kesilmis Erkek Cesedi Bulundu

Manisa’nin Kula ilçesinde agaca çarpan otomobilin içerisinde boynunda kesikler oldugu tespit edilen bir sahis ölü bulundu. Jandarma ekiplerinin olayin cinayet mi yoksa intihar mi oldugu yönündeki incelemeleri sürüyor.

Agaca Çarpan Otomobilde Bilekleri Ve Boynu Kesilmis Erkek Cesedi Bulundu
Olay, saat 17.00 siralarinda ilçeye bagli Basibüyük Mahallesi ile Balibey Mahallesini baglayan yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan çikarak tarla içerisinde bulunan bir agaca çarpmis olan 45 ZR 777 plakali araç içerisinde bir sahsin hareketsiz sekilde yattigini gören vatandaslar, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerinde saglik, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, kapilari kilitli olan aracin camini kirarak hareketsiz halde yatan sahsa müdahale etmek istedi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrolde aracin soför koltugunda oturan sahsin boyun kisminda kesik oldugu ve hayatini kaybettigini belirledi. Jandarma ekipleri ise yaptiklari incelemede hayatini kaybeden sahsin 46 yasindaki Erhan Yalçinkaya oldugunu tespit ederken, araç içerisinde bir marketten yeni alinmis ve kilifindan yeni çikarilmis bir biçak oldugunu belirledi.

Cumhuriyet savcisinin talimatiyla bölgede genis güvenlik önlemi alinirken, hayatini kaybeden sahsin cansiz bedeni ön otopsi yapilmak üzere Kula Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Öte yandan sahsin ölümünü süpheli bulan cumhuriyet savcisi, olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti. Jandarma ekipleri, sahsin ölümünde kullanildigini degerlendigi biçagin nereden alindigini ve sahsin olayin yasandigi bölgeye yalniz mi yoksa baska birileri ile mi geldigini arastirmaya basladi.

Olayin cinayet mi intihar mi oldugu yönündeki inceleler titiz bir sekilde yürütülüyor.
Kaynak: İHA