Sicak Havalar Ünlü Terzinin 50 Senelik Takim Elbise Gelenegini Bozdu

Eskisehir’de, sürekli takim elbise giydigi için ‘Takim Elbiseli Terzi’ lakabiyla taninan Halil Ibrahim Özmen, hava sicakliklarindaki anormal artis sebebiyle kis ayina kadar takim elbise giymeyi birakti.

Sicak Havalar Ünlü Terzinin 50 Senelik Takim Elbise Gelenegini Bozdu
Eskisehir’de yaklasik 50 yildir terzilik yapan Halil Ibrahim Özmen, dükkânina her gün takim elbise giyerek gitmesi prensibi ile geçtigimiz aylarda basina yansimisti. Isinin basindayken kendi diktigi takim elbiseleri giyen ve sik giyim tarziyla dikkatleri çeken usta terzi, bu sene hava sicakliklarinin mevsim normallerinin üzerine çikmasi sonrasinda kendi takim elbisesini gardiroba kaldirdi. Is basindayken fazla bunalmaya basladigini söyleyen esnaf, bu havalarin takim elbise giymeye uygun olmadigini ifade etti.

Eskisehir’de uzun yillardir terzilik yapan Ibrahim Özmen, bu sene havalarin daha sicak oldugunu belirtti.

Bu sebeple takim elbise gelenegini kisin devam ettirecegini dile getiren Özmen, "Bu sene birazcik daha sicak oldugu için takim elbise giymiyorum. Zaten her zaman takim elbise kullanmiyorum ama bu sene havalar fazla sicak olunca elbisemizi mecburen gardiroba kaldirdik. Havalar nasil olacak bilmiyorum. Hiç takim elbise giyilecek hava degil. Her seyin bir yakisani var, mevsimi var. Kis mevsiminde dükkanima geldiginiz beni her zaman takim elbiseyle görürsünüz” dedi
Kaynak: İHA