Malatya Emniyet Müdürü Çankal Basinla Bir Araya Geldi

Malatya Il Emniyet Müdürü Arif Çankal tanisma ve istisare toplantisi çerçevesinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basin temsilcileriyle bir araya geldi.

Malatya Emniyet Müdürü Çankal Basinla Bir Araya Geldi


Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Malatya Il Emniyet Müdürlügüne atanarak görevine baslayan Il Emniyet Müdürü Arif Çankal kentte görev yapan yerel ve ulusal basin temsilcileriyle bir araya geldi. Il Emniyet Müdürlügü yerleskesi Sehit Emrah Horoz Toplanti Salonu’nda gerçeklesen programda konusan Müdür Çankal, daha öncede çesitli vesilelerle bulundugu kentte Emniyet Müdürü olarak görev yapacak olmalarindan dolayi mutlu olduklarini söyledi.



Konusmasinda 6 Subat depremlerine ayri bir parantez açan Müdür Arif Çankal, 11 ili etkileyen depremlerde hayatlarina kaybedenlere rahmet yarilara ise acil sifalar diledi. Medyanin sadece bir görüsünün degil bütün farkli görüslerin ve kültürlerin haber seklinde seslendirilmesine, yer vermeye öncülük ettigini kaydeden Çankal, ”Emniyet teskilati olarak , toplumun huzur ve güveni için yapmis oldugumuz bütün çalismalarin dogru aktarilmasini sizlerin araciligiyla yürütecegiz. Toplumsal yasamda önemi malum olan medyanin dogru zamanda dogru yerde bilgilendirmesi için elimizden geleni yapacagiz“ dedi.

Polisin görevini icra ederken halkin sevgi ve güveninin kazanilmasinin önemli olduguna dikkat çeken Çankal, bu kapsamda basin mensuplarinin desteklerine ihtiyaçlarinin oldugunu ifade ederek basinla olan iliskilerinin en üst düzeyde olmasi gerektigine inandiklarini söyledi.



Müdür Çankal yapilan konusmalarin ardindan basin mensuplariyla bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA