Içisleri Bakani Yerlikaya Açiklamasi 'Korku, Panik Ve Yüksekten Atlama Nedeniyle 22 Vatandaslarimiz Hafif Yaralanmistir'

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Malatya’da meydana gelen depremin ardindan ilk belirlemelere göre, 22 kisinin panik ve yüksekten atlama nedeniyle yaralandigini açikladi.



Malatya’nin Yesilyurt ilçesinde meydana gelen depremin ardindan açiklama yapan Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, saha çalismalarinin devam ettigini bildirdi. Ilk belirlemelere göre 1 metruk binanin yikildigini ve 2 agir hasarli binanin yan yattigini duyuran Bakan Yerlikaya, 22 kisinin panik ve yüksekten atlama nedeniyle yaralandigini belirtti.



Sosyal medya üzerinden açiklama yapan Bakan Yerlikaya, su ifadeleri kullandi:

“Malatya ili Yesilyurt ilçesinde 5.3 büyüklügünde meydana gelen depremde ekiplerimizin saha tarama çalismalari devam etmektedir. Ilk belirlemelere göre 1 metruk bina yikilmis ve 2 agir hasarli bina yan yatmistir. An itibari ile can kaybimiz yoktur. Korku, panik ve yüksekten atlama nedeniyle 22 vatandaslarimiz hafif yaralanmistir. Yarali vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi her türlü afetlerden korusun."
Kaynak: İHA