Adana'da Kaçirilma Iddiasi Vatandaslari Ve Polisi Harekete Geçirdi

Adana’nin Kozan ilçesinde araçla kaçirilma iddiasi vatandaslari ve polisi harekete geçirdi. Güvenlik kamerasina yansiyan araç belirlenirken, vatandaslar ise "Beni kaçiriyorlar, bana lütfen yardim edin" denildigini duyduklarini belirtti.

Adana'da Kaçirilma Iddiasi Vatandaslari Ve Polisi Harekete Geçirdi


Olay, Güneri Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, çevre sakinleri aksam 19.30 siralarinda bir araçtan "Beni kaçiriyorlar, yardim" sesi duydu. Vatandaslar otomobilin pesinden kosarken araç hizla uzaklasti. Vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis mahalleli ile görüsüp çevredeki kameralari inceledikten çalisma baslatti.

Vatandaslar olayi anlatti

Mahalle sakinlerinden Gizem Yilmaz “Biz burada oturuyorduk, bir araba geçti. ’Beni kaçiriyorlar, bana lütfen yardim edin abla’ diye ses geldi. Biz de hemen kostuk ama tam olarak göremedim, hizli sekilde kaçti” diye konustu.

Vatandaslardan Kemal Atas ise “Araba bosta gibi geliyordu, içi bos sandim, kostum kapiyi açip el freni çekeyim diye. Ben oraya kosarak gittigimi görünce araba hizlandi, önüne geçmeye çalistik, kaldirima çikacakti neredeyse, sonra üstüme dogru sürünce çekildik kenara. O da basti gitti yetisemedik. Bagirti geldi biz de panikledik sonra araba hizli gidince bir sey yapamadik. Çocuk ’Kurtarin beni kurtarin beni’ diye bagirdi.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA