Muharrem Ince Sessizligini Bozdu

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, partisinin düzenledigi kahvaltili programa katildi. Ince, “Cumhuriyet tarihinin en fazla iftiraya ugrayan siyasetçisi benim. FETÖ’cüler sahte montaj kasetler yapti” dedi.

Muharrem Ince Sessizligini Bozdu
Memleket Partisi tarafindan Bakirköy’de kahvalti programi düzenlendi.

Programa Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince ve çok sayida parti üyesi katildi.

Iftiraya ugradigini dile getiren Ince, medyanin attigi basliklara da tepki gösterdi. Kendisine ait olmayan kasete montaj yapildigini ifade eden Ince, konuyla alakali 5 sahsin ise tutuklandigini söyledi.

Partisine yapilan bagis iddialari hakkinda da konusan Muharrem Ince, bu durumu ortaya atan sahsin ismini Kiliçdaroglu’na söyledigini ifade etti.

Muharrem Ince, seçim döneminde yapilan harcamalardan dolayi paranin bittigini belirterek, üyelere partisine bagis toplanmasi için çagrida bulundu. Ilk bagisi ise emekli maasindan bin lira ile yapan Ince, “Bütün bunlar için paraya ihtiyacimiz var. Seçimde 10 milyon dolari harcadik. Gönlünden ne kopuyorsa herkes bu kasanin içine atsin. Çikarken de ne kadar toplandigini anons yapalim” dedi.

Kahvalti programinda konusan Muharrem Ince, “Cumhuriyet tarihinin en fazla iftiraya ugrayan siyasetçisi benim. FETÖ’cüler sahte montaj kasetler yapti. Medya Muharrem Ince’ye kaset komplosu diye baslik atti. Muharrem Ince’ye kaset komplosu demek bir kaset varmis açiga çikmis gibi anlasilir. Geçmiste bazi siyasetçilerin oldu. Gizlice kasetlerini çekip yayinladilar. Benimkinin adi kaset komplosu degil. Olmayan kasete benim kafami eklediler. Ikisi farkli bu montaj. Birinin gizlice çekilen kasetiyle olmayan bir kasete Muharrem Ince’nin kafasini eklemek farkli sey. 5 milyon dolar, 10 milyon dolar dekontlar havalarda uçustu. Bunlari Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin yöneticileri paylasti. Simdi 5 tanesi tutuklu. Daha bunun terör ayagi var. Insanlarin serefiyle oynamak nasilmis herkes ögrenecek” dedi.



“Bir siyasi partiye 5 milyon dolar bagis yapilamaz”

Partisine yapilan bagis iddialari hakkinda konusan Ince, “Zonguldak’ta otobüs yolda ariza yapti. Arkadaslari arayip çekiciyle Ankara’ya çagirip acil ses düzeni kurun dedik. Otobüsümüz yok. O gün sosyal medyada Memleket Partisi’ne 5 milyon dolar bagis yapilmis. Bir siyasi partiye 5 milyon dolar bagis yapilamaz. Yasal degil, devlet el koyar paraya. Kiliçdaroglu’nu uyarip, ’CHP Genel Merkezinden yönetiyorlar. Bunlara lütfen engel ol’ dedim. Bu iftiralari yaptirma dedim. Bunun ikinci turu var, birbirimize lazim oluruz dedim. Kim oldugunu sorunca ismini verdim. Bazi arkadaslarim ikinci turda ona oy vermedi diye küsüyorlar. Insanlari kirarsaniz sana gelip oy verir mi? Çekil dedin çekildik. Daha ne yapayim sana. Bu seçimde zor olan sey kaybetmeyi basardin. Azimle devam edecegiz. Yeniden kuracagiz” seklinde konustu.



“Yerel seçimde ayni palavrayi yeniden sunacaklar”

Seçime tekrar girecegini belirten Memleket Partisi Genel Baskani Ince, “6’li masaya yanlis yapiyor milletvekilini hediye ediyorsun dedim. Yine dinletemedim. Meral Aksener cumhurbaskani yardimcisi olsun ben hiç bir sey istemiyorum gel üçümüz yola düsüp alalim bu seçimi dedim. Simdi üç yüz altmis tartismalari gündeme gelecek. Yerel seçimde ayni palavrayi yeniden sunacaklar. Bizde seçime girecegiz. Bastan söylüyorum oylari bölme çekil önümden gibi seyleri geç. Kendine güvenmiyorsan zorla mi oy verdireceksin. Çikacaksin aday olacaksin. Yüzde 0,1 olmayan partiye 10 tane milletvekili veriyorsun. Çünkü tek adamsin ve kurullarin çalismiyor. Çünkü sana kimse ses çikaramiyor” ifadelerini kullandi.

Program sonunda üyelerle bir araya gelen Genel Baskan Ince, hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA