Kösk Ahatlar'a Modern Dügün Salonu

Aydin’in Kösk ilçesi Ahatlar Mahallesi’ne yapilmasi planlanan modern dügün salonu için çalismalar basladi.

Kösk Ahatlar'a Modern Dügün Salonu


Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, belediye dügün salonu yapim projelerine bir yenisini daha ekledi. Ahatlar mahallesinde vatandaslarin dügün, nisan, toplanti ve özel gün etkinliklerinde kullanabilmeleri için projelendirilen Dügün Salonu’nda çalismalar basladi.

Ahatlar muhtari ile birlikte proje alaninda incelemelerde bulunan Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, dügün salonunu vatandaslarin isteklerine göre sekillendirdiklerini ifade etti.



Çalismalarin en kisa sürede tamamlanacagini ifade eden Baskan Güler; “Ilçemizde dügün salonu olmayan veya atil durumda mahallerimize yazlik kislik kullanilabilecek dügün salonlari ve çok amaçli cemiyet alanlari kazandirdik, kazandirmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Ahatlar Mahallemi’zde hemserilerimizin ihtiyaçlarini göz önünde bulundurarak projelendirdigimiz, kapali dügün salonumuzda çalismalarimiz basladi.

Toplam 650 metre kare kullanim alani bulunan 2 katli dügün salonumuz, yaklasik bin kisi kapasiteli olacak. Vatandaslarimiza nezih bir ortam olusturulmasi için dügün salonu insaatimizi en kisa zamanda tamamlayarak hizmete sunacagiz. Mutlu günlerde kullanmak temennisiyle simdiden hayirliolsun" dedi.

Kaynak: İHA