Karadeniz Sahilindeki Çamliyöy'e Jandarma Asayis Noktasi Açildi

Tekirdag’in Karadeniz sahilindeki Saray ilçesi sinirlarinda yer alan Çamlikoy Tabiat Parki’nda asayis hizmeti verecek Kastro Jandarma Asayis Noktasi’nin açilisi törenle yapildi.

Vali Aziz Yildirim, Saray ilçesinde bulunan Çamlikoy Tabiat Parki’nda asayis hizmeti verecek olan Çamlikoy (Kastro) Jandarma Asayis Noktasinin açilisini yapti.

Emniyet ve asayisin temini ve vatandaslarin huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri için kurulan Jandarma Asayis Noktasinin açilisina Vali Yildirim’in yani sira Garnizon Komutani Tuggeneral Sahin Yenilmez, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Bassavcisi Ünal Bingül, Bassavci Vekili Ugur Özcan, Ilçe Kaymakamlari, Il Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik, Il Jandarma Komutani J. Alb. Ahmet Çetin ve jandarma personeli katildi.

Açilista bir konusma yapan Vali Yildirim, "Burada çok güzel bir doga parki var, Milli Parklara ait. Çamliköy Tabiat Parki’nda devriye faaliyetleri icra edilecek atli jandarma timleri, motosiklet timleri ve trafik timleri belirli periyotlarla görev yapacak. Burada vatandaslarimizin huzur içerisinde dinlenebilmesi için uygun bir ortam olusturmaya gayret ediyoruz. Emegi geçen arkadaslara tesekkür ediyorum. Vatandaslarimiz buraya rahatlikla girebilirler çünkü vatandaslarimizin güvenligi için gecemizi gündüzümüze katiyoruz. Hayirli ugurlu olsun" dedi.

Vali Yildirim’in konusmasinin ardindan kurdele kesilerek açilis gerçeklestirildi.

Ardindan Vali Yildirim ve protokol üyeleri Jandarma Asayis Noktasini gezdi.
Kaynak: İHA