Engelli Vatandasin Akülü Sandalye Hayali Gerçeklesti

Hakkari Gençlik ve Engelliler Dernegi, Van’in Baskale ilçesinde yasayan yürüme engelli Sükrü Dogan’a tam donanimli akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelli Vatandasin Akülü Sandalye Hayali Gerçeklesti
Baskale Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mustafa Çelik’in katilimiyla, Dernek Baskani Yavuz Aydogdu, Baskale ilçesi Yukari Darica Mahallesi’nde yasayan özel gereksinimli ve yüzde 95 yürüme engelli Sükrü Dogan’i evinde ziyaret ederek sandalyeyi teslim etti. Aydogdu, hayirseverlerin destegiyle engellileri sevindirmeye çalistiklarini belirtti.

Engellilerin mutluluguna ortak olduklarini dile getiren Aydogdu, "Engelliler topluma emanettir. Tüm kardeslerimize daima hizmet verecegiz. Özel gereksinimli çocuklar ve yetiskin abi ablalarimizin hayir dualarini alarak onlarin her zaman ve her yerde yanlarinda olacagiz. Amcamizin bize dualarini ve mutlu olduklarini hayalinin gerçeklesmesi bizi çok mutlu etmistir. Hakkâri engelliler dernegi olarak tüm hayirseverlere tesekkür ederiz. Bu tür yardimlarimiza cografya fark etmeksizin devam edecegiz. Bizler dernek yöntemi olarak her daim engelli kardeslerimiz yanindayiz" dedi.

Dogustan Yürüme Engelli Sükrü Dogan ise hayirseverlere, Dernek Baskani Aydogdu ve yönetimine tesekkür etti.

Dogan, “Bundan sonra ilçede köyde cadde ve sokaklarda rahat dalasacagim. Çok mutluyum. Bu hayalimin gerçeklesmesine sebep olan herkese çok tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA