Akfen GYO'nun Türkiye'deki 15 Otelinde 10 Milyonuncu Misafir Agirlandi

Akfen Gayrimenkul Yatirim Ortakligi’nin (Akfen GYO) Türkiye’de sahibi oldugu ve dünyanin önde gelen otel zincirlerinden Fransa merkezli Accor Grubu tarafindan isletilen 15 otelinde 2007 yilindan bu yana 10 milyonuncu misafirin agirlandigi açiklandi.

Akfen GYO'nun Türkiye'deki 15 Otelinde 10 Milyonuncu Misafir Agirlandi
Akfen Gayrimenkul Yatirim Ortakligi’nin (Akfen GYO) dünyanin önde gelen otel zincirlerinden Fransa merkezli Accor Grubu tarafindan isletilen Türkiye’deki 15 otelinde agirlanan misafir sayisi 10 milyona ulasti.

Verilen bilgiye göre; Accor Grubu ile gerçeklestirdigi uzun vadeli isbirligi kapsaminda sehir otelciligine adim atan Akfen, bu kapsamda 11 Mart 2007 tarihinde Istanbul Zeytinburnu’nda sehir oteli yatirimlarinin ilk iki halkasi olarak Novotel Istanbul Zeytinburnu ve Ibis Istanbul Zeytinburnu otellerini hizmete açmisti.

Accor Grubu isletmesiyle faaliyet gösteren Akfen GYO otelleri, Türkiye’nin farkli sehirlerinde stratejik konumlara sahip durumda bulunuyor. Istanbul’da Tuzla, Esenyurt ve Karaköy’ün yani sira Eskisehir, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Bursa, Adana, Izmir ve Ankara gibi önemli turistik ve is merkezlerinde bulunan oteller, zengin hizmet ve konfor seçenekleriyle misafirlerini agirlamaya devam ediyor.

Kira geliri elde ettigi Türkiye, KKTC ve Rusya’da sahibi oldugu 20 otel, 2 ögrenci yurt kompleksi, tatil köyü, ofis binasi ve fabrika binasindan olusan portföyünün yani sira su anda yatirim asamasinda olan Istanbul Sögütlüçesme, Bodrum Yalikavak ve Kiyikislacik arsalari bulunan Akfen GYO’nun toplam portföy degeri 600 milyon euro seviyesinde bulunuyor.
Kaynak: İHA