Sehzadeler, 'Gölge' Ile Keyifli Bir Aksam Yasadi

Sehzadeler Belediyesinin Aglayan Kaya Amfi Tiyatro’da Yaz Konserleri çerçevesinde gerçeklestirdigi etkinlikte, “Gölge” adiyla da bilinen radyo programcisi ve Sair Talha Bora Öge, Manisalilara unutulmaz bir aksam yasatti.

Sehzadeler, 'Gölge' Ile Keyifli Bir Aksam Yasadi
Sehzadeler Belediyesi, yaz boyunca hayata geçirdigi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde radyo programcisi ve Sair Talha Bora Öge ve orkestrasini Manisalilarla bulusturdu. Aglayan Kaya Amfi Tiyatro’da sahne alan Öge, siirleri, türküleri ve sohbetiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yasatti. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi programda Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik de dinleyenler arasinda yerini aldi.

Manisa’ya ve Sehzadeler’e daha önce birkaç kez geldigini ve Sehzadeler’de olmaktan son derece memnun oldugunu ifade eden Talha Bora Öge, kendilerini Manisalilarla bir kez daha bulusturan Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’e tesekkür etti.

Öge, sevilen türkü ve siirlerini dinleyicileri ile birlikte seslendirirdi, yüreklere dokundu. Talha Bora Öge ve orkestrasini Sehzadeler’de agirlamaktan duyduklari memnuniyeti ifade eden Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, "Talha Bora Öge, nam-i diger ’Gölge’ diye yazilir ama adam diye okunur. Biz böyle biliyoruz, yillardir böyle dinliyoruz, gönlümüze, ruhumuza dokunuyor. Bir proje yaptik. Yazin Manisa’da bir kisim insanlar yazliklara gider bir kisim da ovaya, baga, bahçeye. Kalan az bir kisim da yazin ne yapacagini bilmez. Yaz boyunca bu gördügünüz alanda Cuma ve Cumartesi aksamlari ’minderini al gel’ diyoruz. Bazi aksamlar sinema gösterimleri oluyor, bazi aksamlar mehteran konseri, yerel sanatçilarimizin konserleri. Bugün de Talha Bora Öge’yi agirladik. Çok keyifli bir aksam geçirdik" dedi.

Baskan Çelik konusmasinin ardindan Talha Bora Öge’ye çiçek ve mesir macunu takdim ederek, performansi için tesekkür etti.
Kaynak: İHA