Samsun'da Muhtarlar Büyüksehir'in Projelerini Yerinde Inceliyor

Samsun Büyüksehir Belediyesi, hayata geçilen projelerin tanitilmasi ve belediye hizmetleriyle ilgili vatandaslarin bilgilendirilmesi amaciyla 17 ilçede görev yapan muhtarlar için proje tanitim gezisi baslatti.

Samsun'da Muhtarlar Büyüksehir'in Projelerini Yerinde Inceliyor
Samsun Büyüksehir Belediyesi, hizmete sunulan ve insaati devam eden vizyon projelerle ilgili bilgi verilmesi amaciyla mahalle muhtarlari için proje tanitim gezisi düzenledi.

Büyüksehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtas ile Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskani Dr. Ali Korkmaz, Ulasim Dairesi Baskani Kadir Gürkan’in katilimiyla gerçeklestirilen gezide Ilkadim ilçesindeki 30 mahalle muhtarina yapilan çalismalar yerinde anlatildi. Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nde baslayan gezide muhtarlara çalisma sistemiyle ilgili bilgi verildi.

Samsun Akilli Sehir ve Trafik Güvenligi Projesi Operasyon Merkezi’nde de Ulasim Dairesi Baskani Kadir Gürkan, projenin önemi ve sistemin isleyisine iliskin sunum yapti. Ilçe Toplu Ulasim Transfer Merkezi’ni dolastiktan sonra elektrikli otobüslerle Kent Park ve Bilim Samsun’u ziyaret eden muhtarlar ardindan Bordür, Kilit Parke ve Beton Boru Fabrikasi, Yali Kafe, Samsun Sehir Kütüphanesi, Toybelen Sanayi Sitesi, Ilkadim Spor Kompleksi, Tekkeköy Bilim Merkezi ve Planetaryum insaat alanini gezdi.

Muhtarlara projelerde gelinen son durum ile ilgili bilgi veren Büyüksehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtas, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mustafa Demir önderliginde Samsun için büyük gayret sarf ediyor, hizmet ediyoruz. Sehrimizi gelecege tasidigimiz bu süreçte çok sayida vizyon projeyi hayata geçirdik. Insaat çalismalari devam eden, ihale asamasinda olan da birçok proje var. Kentin her noktasina çalisiyoruz” seklinde konustu.

Proje tanitim gezi etkinligini belediyenin tamamlanana ve devam eden projeleri ile ilgili muhtarlari bilgilendirmek amaciyla düzenlediklerini dile getiren Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskani Dr. Ali Korkmaz, 17 ilçenin tamamindaki muhtarlar için bu etkinligin düzenlenmeye devam edecegini söyledi.



Etkinlige katilan muhtarlar da duyduklari memnuniyeti dile getirerek, projeleri çok begendiklerini, Samsun için önemli çalismalar yapildigini söylediler.
Kaynak: İHA