Sahinbey'de Ev Hanimlari Ve Ögrenciler Ingilizce Ögreniyor

Sahinbey Belediyesine bagli Binevler Sosyal Tesisi’nde ev hanimlarindan üniversite ögrencilerine kadar herkes Ingilizce ögreniyor.

Sahinbey'de Ev Hanimlari Ve Ögrenciler Ingilizce Ögreniyor
Türkiye’nin en kalabalik nüfusuna sahip olan ilçelerden birine hizmet veren Sahinbey Belediyesi egitimden spora vatandaslara birçok imkân sunuyor. Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu öncülügünde bir çok imkanlarin sunuldugu sosyal tesis ve gençlik merkezlerinde vatandaslara egitim anlaminda birçok imkanlar sunuluyor.

Ev hanimlari ve ögrenciler birlikte ögreniyor

Binevler Sosyal Tesisinde, açilan Ingilizce kursunda ev hanimlari ve gençler hem yeni bir dil ögreniyor hem de bos vakitlerini degerlendiriyor. Özellikle ev hanimlarinin ilgi gösterdigi kurslara ögrencilerde yogun ilgi gösteriyor.

"Verilen egitim beklentilerimizin üstünde çikti"

Ev hanimi olan Cemile Isbilir kendilerine verilen imkanlarla ücretsiz Ingilizce egitimi aldiklarini belirterek, “Lisan mezunuyum fakat Ingilizcem çok iyi degildi ve uzun süredir de egitim almiyordum. Binevler Sosyal Tesisi ’ne gelerek ücretsiz Ingilizce egitimi aliyorum ve iki ay gibi bir sürede Ingilizcemi baya ilerlettim. Buraya gelmeden önce beklentim yüksek degildi. Ancak buradaki egitim seviyesi beklentimin çok üzerinde çikti. Ilk geldigimde kendimi tanitmakta dahi çekiniyordum. Aldigim egitimle suanda kendimi tanitip iletisim kurabilirim. Kendimden yasça küçük ögrenci kardeslerimle egitim aliyorum. Onlarla birlikte ögrenmek bana çok sey katiyor çok iyi diyalog kuruyoruz. Bizlere çok güzel imkânlar sunuluyor. Bu imkânlari bizlere saglayan Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ediyorum” dedi.

Kendisine beklenenin üstünde bir egitim imkani sunuldugunu ifade eden Meryem Aysu Dagli, “Üniversitede son sinif ögrencisiyim ve iyi bir kariyer yapabilmem için Ingilizceyi ögrenmem gerekiyor. Deprem nedeniyle online egitim aliyoruz. Bu nedenle zamanimi burada Ingilizce ögrenerek degerlendiriyorum. Aldigim egitimle suanda Ingilizce konusup derdimi anlatabiliyorum. Buraya gelmeden önce bir kere katilir ondan sonra gelmem diye düsünüyordum. Çünkü Iyi bir egitim verilebilecegini düsünmüyordum. Ancak verilen imkanlar ve sunulan imkanlar bekledigimden çok daha iyiydi. Bizlere yardimci olan hocalarima ve bizlere bu imkani sunan Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ederim” seklinde konustu.

Sema Kaplan ise hostes olmak istedigini bu nedenle Ingilizce egitimi aldigini belirterek, “Yaklasik iki aydir Binevler Sosyal Tesis’inde Ingilizce egitimi aliyorum. Daha önce okulumda da Ingilizce egitimi almistim. Ancak buraya ilk geldigim zamanlar neredeyse sifirdim. Burada aldigim egitim verimli ve güzel geçiyor. Hostes olmak istedigim için Ingilizce ögrenmek istedim. Burada aldigim egitim hem ücretsiz hem de özel derslerden daha iyi imkanlar sunuluyor. Bizlere bu imkani sunan hocalarima ve Sahinbey Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA