(Özel) Istanbul'da Silahli Saldiri Kamerada Açiklamasi Sohbet Ederken Bacagindan Vuruldu

Çaglayan’da arkadaslariyla sohbet eden bir kisi, motosikletli ve kaskli sahislarin silahli saldirisina ugradi. Silahli saldiri kameralara anbean yansirken, yarali adam motosikletle hastaneye götürüldü. Saldirida is yerinin cami da tuzla buz oldu.

(Özel) Istanbul'da Silahli Saldiri Kamerada Açiklamasi Sohbet Ederken Bacagindan Vuruldu
Olay, dün saat 01.00 siralarinda Kagithane Çaglayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde arkadaslariyla is yeri önünde oturan Musa Gavur (40), sohbet etmeye basladi.

Bir süre sonra motosikletle sokaga giren kaskli iki sahis, sohbet eden arkadaslara silahli saldirida bulundu. Neye ugradigini sasiran arkadaslar panikle kaçisirken, bacagindan vurulan Gavur kendini yola atti. Saldirganlar kaçarken, is yerinin cami ise isabet eden kursunlar sebebiyle tuzla buz oldu. Saldiri ani, kameralara anbean yansidi.

Sohbet ederken saldiriya ugradilar

Olayin ardindan polis ve saglik ekiplerine ihbarda bulunuldu. Ekipler olay yerine sevk edildigi esnada yarali adam, arkadaslari tarafindan motosikletle hastaneye götürüldü. Tedavi altina alinan yaralinin durumunun iyi oldugu ve hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Öte yandan, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek görgü sahitlerinin ifadesine basvuran polis, saldirganlari yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA