Manisa'da Pizzacida Cinayet Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Manisa’nin Yunusemre ilçesinde, bir pizza restoranina gelen motosikletli sahsin silahli saldirisinda 1 kisi öldü, 1 kisi de yaralandi.

Manisa'da Pizzacida Cinayet Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, Yunusemre ilçesine bagli Muradiye Mahallesi’ndeki bir pizza restoraninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istasyon Caddesi üzerindeki bir pizza restoraninda çalisan Ferhat K., henüz belirlenemeyen bir nedenle ayni restoranda çalistigi is arkadaslari Sultan Zencirci (27) ve Gül D.’ye (45) ruhsatsiz silahiyla ates etti. Her iki kadin kanlar içinde yerde kalirken, Ferhat K. ise motosiklete binerek hizla olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine gelen 112 saglik ekipleri, Sultan Zencirci’nin olay yerinde hayatini kaybettigini, Gül D.’nin de yaralandigini belirledi. Gül D. saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla özel bir hastaneye kaldirilarak, tedavi altina alinirken, durumunun agir oldugu ögrenildi.

Olay sonrasi jandarma ekiplerinin yogun çalismasiyla süpheli Ferhat K. suç unsuru tabanca ile birlikte yakalandi. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA