Manisa'da Kesintisiz Su Için 17 Milyon TL'lik Yatirim

MASKI Genel Müdürlügü, son çiktigi içme suyu isale ve terfi hatti isleri çerçevesinde 10 ilçede yürüttügü çalismalari büyük oranda tamamladi. 17 milyon TL yatirim bedeliyle 22 mahalleyi içeren projede 45 kilometre hat döseniyor.

Manisa'da Kesintisiz Su Için 17 Milyon TL'lik Yatirim
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde mahallelere yeterli su temin etmek için kuruldugu günden bu yana çalismalarini sürdürüyor. Içme Suyu Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen son proje çerçevesinde 22 mahallede çalisma yapiliyor. 17 milyon TL bedelindeki projeyle 45 kilometre isale ve terfi hatti döseniyor. Hayata geçirilen projeyle mahallelere daha saglikli ve kesintisiz su ulasmasi saglaniyor.

Sehzadeler Ayvacik, Yunusemre Çamlica, Kula Sandal, Saruhanli Gümülceli, Gökçeköy ile merkez Sehitler ve Kurtulus, Alasehir Çarikkaralar, Turgutlu Çampinar, Dalbahçe ve Salihli Kizilavlu mahallesinde çalismalar tamamlanarak su verilmeye baslandi. Akhisar Kapakli, Saruhanli Halitpasa, Selendi Kinik, Yunusemre Örselli, Demirci Yesildere ile Kilavuzlar mahallelerinde hatlarin baglanti asamasina gelinirken, Akhisar Kayalioglu ile Dagdere Mahallesi Saridede baglisi, Selendi Tavak ve Salihli Poyrazdamlari mahallesinde de çalismalara kisa bir süre içerisinde baslanacak.
Kaynak: İHA