Keçiören'de 2023 Çocuk Için Sünnet Söleni

Keçiören Belediyesi tarafindan “2023 Yilinda 2023 Çocuk Için Sünnet” slogani ile 2023 çocuk için sünnet söleni gerçeklestirildi.

Keçiören'de 2023 Çocuk Için Sünnet Söleni
Keçiören Belediyesi tarafindan her yil verilen ücretsiz sünnet hizmeti bu yil da “2023 Yilinda 2023 Çocuk Için Sünnet” sloganiyla gerçeklestirilerek, 2023 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet çocuklari için ilçedeki Fatih Stadi’nda sölen düzenlendi.

Birbirinden güzel ezgilerin seslendirildigi konserler, çocuklar için eglenceli oyun stantlari ve çesitli sahne oyunlarinin yer aldigi sölende çocuklar ve aileler doyasiya eglendi. Sünnet sölenine Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, yaptigi konusmada sünnet olan çocuklari ve ailelerini tebrik ederek, “Çocuklarimizin sünnetinin gerçeklestirilmesinde emek veren tüm doktorlarimiza tesekkür ediyoruz. 2023 çocugumuzu sünnet ettirdik. Bu sene Ankara’da en çok sünnet yaptiran belediye yine Keçiören Belediyesidir. Türkiye’de ilk defa bunu biz baslattik 1994 yilinda. Sünnet sölenleri sonradan yayilmaya devam etti. Hijyenik ve saglikli ve ortamda uzman cerrahlarimiz tarafindan sünnet islemlerini gerçeklestirdik. Sünnet olan her bir çocugumuzu ve ailelerimizi tebrik ediyorum, hayirli olsun” dedi.

Ilçede çocuklarin ve gençlerin vakit geçirecegi birçok eser ve hizmeti hayata geçirdiklerini de dile getiren Altinok, “Keçiörenli çocuklarimiz çok sansli. Ankara’mizin her yerinden insanlar çocuklarini alip Keçiören’e gezmeye getiriyorlar. Cumhuriyet Kulemizi insallah bir aksilik olmazsa 29 Ekim Cumhuriyet Bayraminda, Cumhuriyetimizin 100. yilinda hizmete açacagiz. Muhtesem bir eser. Cumhuriyet Kulemizde çocuklar ve gençler için bir bilim merkezi ve uzay terasi var. Yaptigimiz her iste çocuklarimizi düsünüyoruz. Çocuk Egitim Merkezlerimiz, kreslerimizle hizmet veriyoruz. Ankara’nin en güzel kresleri Keçiören Belediyesine ait kütüphanelerimiz var. Onuncu kütüphanemizi açtik. Insaatlari devam eden kres ve kütüphanelerimiz de var. Aileler çocuklari ile Keçiören’de sabahtan aksama kadar vakit geçirebiliyorlar. Benim çocuklugumda bunlar yoktu. Biz Gençlik Parki’na ya da Kugulu Park’a gidiyorduk. Sevgili çocuklar sizler için çok sey yaptik” diye konustu.

Konusmasin ardindan Baskan Altinok, çocuklarla ve ailelerle hatira fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA