Gazipasa SYDV 1 Haftada 140 Faaliyet Gerçeklestirdi

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) Müdürlügü Vefa Birimi ekiplerince 24-28 Temmuz 2023 tarihleri arasinda 140 faaliyet gerçeklestirildi.

Gazipasa SYDV 1 Haftada 140 Faaliyet Gerçeklestirdi
Gazipasa SYDV Müdürlügünden yapilan açiklamada Vefa Biriminin 24-28 Temmuz 2023 tarihleri arasinda Karaçukur, Yenigüney, Cumhuriyet, Yesilyurt, Istiklal, Küçüklü, Aydincik, Çalipinar, Beyobasi, Çakmak, Inal, Yakacik, Karalar, Kahyalar, Yeni, Çiglik, Çörüs, Bakilar, Pazarci, Esentepe, Korubasi, Güney, Çobanlar, Muzkent, Gazi mahallelerinde 96 hane ziyaret ettigi ve 140 faaliyet gerçeklestirdigi bilgisi paylasildi. Faaliyetler bünyesinde Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan tespit edilmis, yasli ve engelli vatandaslarin ev temizligi ve kisisel bakimlarina iliskin temel ve zaruri ihtiyaçlari karsilandi.

Ihtiyaçlari giderildi, kisisel bakimlari yapildi

Yapilan ziyaretlerde vatandaslarin istek ve talepleri dinlendi, yataga bagli yasli ve engelli vatandaslarin ihtiyaçlari giderildi. Yasli, engelli, kronik hasta, yardima muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin kisisel bakimlari yapilirken, yemekleri hazirlanip evleri temizlendi, bulasiklari yikanip yataga bagli yaslilarin kisisel bakimlari ve temizligi yapildi.
Kaynak: İHA