Baskan Çolakbayrakdar; 'Yeni Parklar Kocasinan'i Daha Da Güzellestirecek'

Kocasinan Belediyesi, Erkilet Ertugrulgazi Mahallesi’ne görseli zengin ve seyirlik çok fonksiyonlu bir park kazandiriyor. Park çalismasini inceleyen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, her geçen gün Kocasinan’a yeni parklarin kazandirildigini belirterek, yeni yapilan parklarin Kocasinan’i daha da güzellestirecegini vurguladi.

Baskan Çolakbayrakdar; 'Yeni Parklar Kocasinan'i Daha Da Güzellestirecek'


Kocasinan’in dört bir yaninda yeni parklar ve yesil alanlar olusturduklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Ertugrulgazi Mahallesi’nde yeni bir parkin daha insaatina basladik. Insaati tamamlandiginda görseli zengin bir parki, hemsehrilerimizin hizmetine sunacagiz. Kocasinan’in her bir mahallesinde park, bahçe ve yesil alan çalismalarina hizla devam ediyoruz. Gerek park yapimiyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalismalari ile Kocasinan’i daha da güzellestiriyoruz. Hemsehrilerimin huzurlu bir sekilde kullanabilecekleri ve çocuklarimizin eglenceli vakit geçirebilmeleri için yeni, farkli ve çok fonksiyonlu parklar insa ediyoruz. Özellikle parklarimizi ailelerin çocuklari ile birlikte gelebilecegi ve iyi vakit geçirebilecekleri sekilde hazirliyoruz. Amacimiz; yeni yaptirimiz parklarda, 7’den 70’e herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini saglamaktir. Kocasinan’in daha da güzellesmesi için bu ve buna benzer projeleri hayata geçirmeye devam edecegiz. Yeni yaptigimiz parklarimiz, Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, ilçeye yeni yesil alanlar kazandirmaya ve vatandaslarin hosça vakit geçirebilecekleri sosyal alanlarin sayisini artirmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA