Vali Gündüzöz, YKS Ve LGS'de Dereceye Giren Ögrencileri Ödüllendirdi

Mus Valisi Ilker Gündüzöz, YKS ve LGS’de dereceye giren ögrencilere ödül vererek, “Egitimde 5 yil önce 81. siradaydik maalesef. Milli egitim camiasinin büyük gayretleriyle devletimizin verdigi imkânlarla yaklasik 30 sira atladik” dedi.

Vali Gündüzöz, YKS Ve LGS'de Dereceye Giren Ögrencileri Ödüllendirdi
Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS), Liseye Geçis Sistemi (LGS) ve karatede dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi. Vali Gündüzöz, LGS’de tam puan alan Zehra Simsek, YKS esit agirlik il birincisi Esmanur Evren, YKS sayisal il birincisi Muhammed Hüseyin Kotan ve Uluslararasi Çanakkale Open Karate Turnuvasinda birinci olan Mustafa Taha Keçeci’yi makamina kabul etti.

Milli Egitim Müdürü Enver Kivanç ve Vali Yardimcisi Hasan Tas ile çocuklarin sevinçlerine ortak olduklarini ifade eden Gündüzöz, "Çocuklara hediyelerimizi verdik. Egitimde 5 yil önce 81. siradaydik maalesef. Milli egitim camiasinin büyük gayretleriyle devletimizin verdigi imkânlarla yaklasik 30 sira atladik. Daha da ileriye gidiyor. Çünkü alt yapiyi iyi kurdugumuzu düsünüyoruz. Halen 55 okulun insaati devam ediyor. Çocuklarimizi daha nezih ve depremden korunmus imkânlarla okutmaya çalisiyoruz. Fiziki sartlar, kurslar ve ögretmenlerimizin gayretleriyle Mus arzu ettigimiz yere dogru ilerliyor. Insallah gelecegimizin teminati bu gençler memleketimizi çok daha ilerilere götürecekler. Bu memlekette çocuklar daha girisken ve arzu ettigimiz dünyada söz sahibi olan bir yere gelecek. Hayirli ugurlu olsun. Gençleri kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA