Tuzla'da Aydintepe Kültür Merkezi'nin Temeli Atildi

Tuzla’da Aydintepe Mahallesi’nde yeni kültür merkezinin temeli Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici tarafindan atildi.

Tuzla'da Aydintepe Kültür Merkezi'nin Temeli Atildi
Tuzla Belediyesi’nin seçim vaatleri arasinda yer alan Aydintepe Kültür Merkezi için bugün Aydintepe Mahallesi’nde temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma törenine Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici’nin yani sira, Tuzla Ilçe Egitim Müdürü, Tuzla Müftüsü ve Tuzla halki katildi.

Temel atma töreninin ardindan Tuzla Aydintepe’de mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Baskan Sadi Yazici, Aydintepe Mahalle Muhtarligi’ni ziyaret ederek programini sonlandirdi.

"Onlar için hizmet etmekten gurur duyuyoruz"

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, "Kültür merkezimizin temel atma törenindeyiz. 2019 yilinda vatandasimiza vadettigimiz ama pandeminin girmesiyle beraber bazi olaganüstü durumlarin geciktirdigimiz ama vatandasimizin asla sözümüzü tutmak için unutmadigimiz ve sözümüzü tutmak için de bugün temelini attigimiz Aydintepe Kültür Merkezi bizim Tuzla’mizin merkezinde bulunan en eski mahallelerimizden bir tanesi. Aydintepe Mahallesi E-5’in yaninda olan ulasimini gelistirmeye çalistigimiz, istedigimiz seviyeye gelmese de Aydintepe Mahallesi içerinde gerek aile sagligi merkezi gerekse yesil alanlarin olusturulmasi ve ilk defa sosyal tesislerimizden bir tanesini Aydintepe Mahallesi’ne yapmamiz vatandaslarimizi ve gençlerimizi de düsünerek bugün de Aydintepe Kültür Merkezi’nin temelini attik. Yapilan arastirmalar neticesinde sosyal belediyeciligi iyi noktaya çikaran bir projenin bugün temelini atiyoruz. Aydintepe ve Tuzla’ya hayirli olsun. Buradan hizmet alacaklara da hayirli olsun diyorum. Bizim için onlar her zaman çok kiymetliler. Onlar için hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Tuzla’da yapmis oldugumuz 14 yillik çalismamizda vatandas odakli çalismamiz vardi. Bizim bütün isimiz Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in da dedigi gibi ’Biz size hizmetkar olmaya geldik’ sözüyle daha fazla hizmet etmekti. AK Parti belediyeciliginin en büyük farki da sosyal ve kültürel bir belediyeciliktir. Amacimiz toplumun tüm kesimine dokunmaktir" dedi.

Kaynak: İHA