Sosyal Yardim Ve Kültür Vakfindan Asure Ikrami

Kütahya’da Sosyal Yardim ve Kültür Vakfi, kent merkezi Sevgi Yolunda halka asure ikraminda bulundu.

Sosyal Yardim Ve Kültür Vakfindan Asure Ikrami
Vakif Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Tunçoglu, yaptigi açiklamada, "Kurulan standimizda bin 400 kisi, Meydan Asevinden sicak yemek alan 600 vatandasimiz olmak üzere toplam 2 bin kisiye asure ikraminda bulunduk” dedi.

Vakfi olarak her yil 80 üniversitesi ögrencisini burs da verdiklerini belirten Tunçoglu, "20 yildir Muharrem ayinin 10. gününde Vakif Yönetim Kurulu olarak her yil asure dagitim etkinligi organze ediyoruz. 12 ay aktif çalisan ve bölgemizin en basarili STK’si seçilen Vakfimizda Yönetim Kurulu ve Vakif Bayanlar Kurulu olarak el birligi içinde basarili hizmetler yapiyoruz. Her yil 80 üniversite ögrencilerine burslar vererek, doktor, hukukçu, mühendis, ögretmen ve çesitli meslek sahibi olan gençlerimize meslek edinmelerinde katkida bulunmanin huzuru ve kivanci içindeyiz” seklinde konustu

Asure dagitim etkinligine Vali Vekili Aydin Börü, Vakif Baskani Ihsan Tunçoglu, Vali Yardimcilari Mustafa Demir ve Hasan Erkal, ile Vakif Bayanlar Kurulu Baskani Emekli Ögretmen Zeliha Tunçoglu, Tarim ve Orman Il Müdürü Orhan Özçalik, Valilik Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hamiyet Özkalay, DPÜ Emekli Ögretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Aydin, Üretken Eller Kadin Kooperatifi Baskani Aylin Girgin Oguz, bazi kamu görevlileri, Vakif Yönetim Kurulu ve Vakif Bayanlar Kurulu üyeleri katildi.

Kaynak: İHA